Gourmet en fondue schotels

Slagerij van Loo heeft voor iedereen wat samengesteld. Uw vleesschotel zit hier zeker tussen! Uiteraard kunt u elke schotel nog naar eigen wens aanpassen. Neem hiervoor contact met ons op. Maar U kunt de schotels ook direct online bestellen.

Gourmet Populair

Circa € 7,95 per persoon
Lekker genieten van lekker vlees!
Royale portie vlees, met voor iedereen wat naar keuze. Deze zijn vers afgesneden en worden gepresenteerd in een mooie schaal met vakverdeling die zo op tafel gezet kan worden.

Lees verder

Gourmet Exclusief

Circa € 8,75 per persoon
Heerlijk luxe voor een avond gezellig thuis tafelen! Hiermee heeft u een schaal met diverse luxe soorten vlees. Deze zijn vers afgesneden en gepresenteerd in een mooie schaal met vakverdeling die zo op tafel kan.

Lees verder

Chinese Fondue

Circa € 10,50 per persoon
Heerlijk dun gesneden voor optimaal genieten! Met de vlijm scherpe messen zijn de diverse soorten voor u vers afgesneden en op een schaal gelegd die zo op tafel kan. Wilt u nog iets extra erbij zoals bijvoorbeeld lamshaas dan kunt u dat gewoon aangeven!

Lees verder

Fondue Royaal

Circa € 7,75 per persoon
Heerlijke kwaliteit voor een avond gezellig thuis tafelen. Deze zijn vers afgesneden gepresenteerd in een mooie schaal met vakverdeling die zo op tafel kan. Uiteraard kan het assortiment uitgebreid worden met bijvoorbeeld kalkoenfilet of extra biefstuk.

Lees verder

Wild Gourmet

Circa € 16,95 per persoon
Doe gerust eens wild aan tafel! Deze soorten zijn vers afgesneden en gepresenteerd in een mooie schaal met vakverdeling die zo op tafel kan. Voor de echte wild liefhebbers maar ook voor de “tamme” wild liefhebber is het een feest.

Lees verder

Bestellen & Bezorgen

Bezorgen
Wij bezorgen indien nodig, uiteraard in overleg met u, in de Bilt/Bilthoven en Groenekan en berekenen hiervoor € 7,50. Op zondag berekenen wij hiervoor € 15,00. Ook buiten deze regio kunnen wij uw bestelling bezorgen tegen een scherp tarief.
In overleg met u wordt een tijdstip afgesproken van bezorgen. Er wordt een tijdsduur van een uur aangehouden waarbinnen wij u bestelling afleveren.

Bestellen
U kunt bestellen via de site, telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Via de website
U kunt bestellen via de website. U kunt dan uw bestelling in de winkel afhalen op het door u aangegeven tijdstip of u kiest ervoor om uw schotels te laten bezorgen.

Telefonisch contact
U kunt ons tijdens openingstijden bellen voor vragen of om uw bestelling op te geven. Wij kunnen u dan uitgebreid te woord staan en adviseren.

Contactformulier
Hierin kunt u uw gegevens invullen en uw wensen kenbaar maken zodat wij u hier direct op kunnen reageren.