Ons rundvlees komt van koeien uit de omgeving van Leersum. Ze grazen in de weilanden van de Utrechtse heuvelrug en langs de Uitwaarden van de Rijn.

Ze hebben hier de tijd gehad om te groeien en te grazen. Naast het kwalitatief goede gras dat zij naar hartenlust kunnen eten hebben ze in de winter ook zorgvuldig samengesteld voer gekregen dat zorgt voor een mooie kleur en een volle smaak van het vlees. Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment rundvlees:
biefstuk, kogelbiefstuk, haasbiefstuk, rosbief, biefrollade, entrecote, braadlappen, riblappen, bieflappen, etc.

Ons varkensvlees is van Nederlandse bodem en I.K.B. (Integrale Keten Beheersing) gecertificeerd.

Het gehele proces wordt streng gecontroleerd door onafhankelijke instanties. Hierdoor bent u verzekerd van vertrouwd, gecertificeerd maar vooral van lekker vers varkensvlees. Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment varkensvlees:
Schnitzel,varkenshaas, rib/haas/ schouderkarbonade, hamlap, filetrollade, fricandeau, speklap, etc

Ons Lamsvlees komt vers uit Nieuw Zeeland.

De lammeren groeien uitsluitend buiten op, zonder dat ze worden bijgevoerd en zonder preventieve inentingen. Dit is dus puur natuur wat u proeft. Het wordt vacuüm vers overgevlogen zodat wij u verse kwaliteit het hele jaar door kunnen garanderen. Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment lamsvlees:
Lamshaas, lamsbout, lamsribkoteletten, mini lamsboutjes, lamskoteletten, lamsfilet, lamsracks, lamsgehakt, lamsboutschijven, lamsrollade, etc.

Ons kalfsvlees is opgegroeid onder auspiciën van een Beter Leven kenmerk van de dierenbescherming.

Hierdoor voldoet het aan extra hoge eisen op het gebied van dierenwelzijn. Een goede verzorging van kalveren en kalfsvlees staat voor topkwaliteit. Dit zorgt voor topkwaliteit kalfsvlees met respect voor mens en dier. Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment kalfsvlees:
Kalfsbiefstuk, kalfsschenkel, kalfsgehakt, kalfsentrecote, kalfsfricandeau, kalfskoteletten, kalfsschnitzel, etc.

Ons kippen/kalkoenvlees komt van Nederlandse bodem, elke dag vers aangeleverd.

Het wordt onder uiterst strenge hygiënische controle uitgesneden, o.a. door de BRC controle: een internationale controle code. Alle kipproducten zijn 100% antibiotica vrij, gevoerd met 100% verantwoord en natuurlijk voer, van duurzame boerderijen en met een kleine CO2 footprint. Ook Lable Rouge en scharrelkippen hebben wij vast in ons assortiment. Het meest veelzijdige stukje vlees is bij ons een vertrouwd stukje vlees.
Hieronder vind u een selectie van ons selectie uit ons assortiment kip/ kalkoen:
Kipfilet, kippenpoten, braadkippen, drumsticks, kipkarbonade, maïskipfilet, maïskippenpoten, kalkoenfilet, kalkoenstooflappen, kalkoenfricandeau, Lable Rouge kip, scharrelkipfilet, scharrelkippenpoten, etc