Gourmet & fondue zijn al jaren niet meer weg te denken uit het assortiment.

Maar ook de grillplaat en de mini wok pannetjes zorgen voor de nodige variatie. Naast vlees kiest men ook steeds vaker voor een compleet pakket; met sauzen, salades, garni (ui/ champignons/ paprika, geraspte kaas/reepjes ontbijtspek), stokbrood en kruidenboter. En in het seizoen uiteraard een uitgebreide wild gourmet. . Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment gourmet & fondue:
Biefstuk, varkenshaas, kipfilet, lamshaas, kalfsbiefstuk, gemarineerde biefstukreepjes, mini cordonbleu, tartaar, kalkoenfilet, hamburgertje, lamsribkoteletjes, mini slavinkjes, etc..

Panklaar: In één zin: “mooier kunnen we het niet maken maar wel makkelijker en vooral smakelijker”.

Ons doel op deze plek in de toonbank is: de meest lekkere creaties voorbereiden en voor u op een heel eenvoudige manier te bereiden. Dat is voor ons het spel van het combineren met ingrediënten van vlees, kruiden en groenten. Hierdoor ontstaan de meest heerlijke verrassende producten waarmee we elke keer weer iets nieuws creëren. Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment panklaar:
Varkenshaastrio tournedospies, Saltimbocca, varkenshaas in bladerdeeg, diverse soorten ovensleetjes, zwiebelsteaks, Bossche bollen, varkensaas in bospaddestoelenroomsaus, biefstukschnitzel, merquez worstjes, pollo de pharma, etc.

Buiten eten bereiden is een niet meer weg te denken trend door de verbeterde barbecues zoals de green egg.

De bekende stokjes maken steeds vaker plaats voor grotere stukken vlees zoals een lamsbout of een stuk ribeye. Maar ook onze groene salades zijn steeds meer in trek. Onze topper op dit moment is de Yakitory saté: stukjes speciaal gemarineerde kippendij; extra lekker is om deze met wat bruine basterdsuiker te “kruiden” tijdens het grillen en daarna voor het opdienen met een klein beetje yakitorysaus te bedekken. Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment klein barbecuevlees:
Yakitory saté, Mai Thai saté, biefstuksaté, lamssaté, Indische saté, piri piri saté, bistro steak, barbaars boutje, ribeye, fakkelspies, mega beefburger, scampi brochette, summersteaks, etc.

De Smulsteen: een goed gevulde stenenschaal met daarin een complete maaltijd met aardappelen, groenten en vlees.

Deze zet u in een standaard op tafel en iedereen kan er naar hartenlust uit opscheppen. U hoeft alleen de gevulde steen in de oven te doen. Het is ook mogelijk om deze te kiezen met een mixed grill erin of andere combinaties; kom eens langs en laat u informeren over deze alternatieve manier van tafelen. Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment smulstenen:
Franse smulsteen, Bulgaarse smulsteen, Amerikaanse smulsteen, mixed grill smulsteen, Hollandse smulsteen, etc.

Het seizoen van vers wild is al jaren onveranderd, steeds meer mensen raken hierdoor vertrouwd met wild.

Wij voeren al jaren in het wild seizoen een uitgebreid assortiment vers wild; en deze ervaring wordt steeds meer gewaardeerd. Deze aanmoediging versterkt ons door . Door uitwisseling van recepten en ideeën creëren wij nog meer specialiteiten. Hierdoor ontstaat een vernieuwend assortiment met alleen maar topproducten. Wild is en blijft een bijzonder seizoenartikel en wij zouden niet zonder willen. Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment wild:
Hertenrugfilet, hazenachterbouten, kwartels, hazenrug of puur hazenrugfilet, tamme eendenbouten, fazantenpootjes, wilde eendenborstfilet, magret de Canard, fazantenborstfilet, parelhoenderpoten, tamme konijnenachterbouten, etc.