Maaltijdencomponenten of helemaal compleet: u mag kiezen.

Wij bereiden dagelijks maaltijden met de modernste apparatuur. U kunt kiezen uit siezoensgebonden complete maaltijden maar ook componenten hiervan. Ook wordt er op verzoek vers gekookt voor specefieke wensen die u bijvoorbeeld persoonlijk als voorkeur zou willen hebben.
Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment maaltijden:
Andijviestamppot, zuurkoolstamppot, gegratineerde aardappels, ballen gehakt, gegrilde haksen, runderstooflapjes, gebakken aardappelpartjes, maaltijdsalades, hele kippen, diverse soorten rollades, quische loraine,etc.

Lekkere gezonde snacks voor tussendoor of als maaltijd.

Door toenemend tijdgebrek word er vaker en dan ook minder gegeten. Maar wel gezond en vooral lekker en kort en eenvoudig te bereiden.
Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment lekkere snacks:
Diverse soorten tortilla’s, deense sandwiches, smulsloffen, mexicaande pizza’s, sauijzenbroodjes, worstenbroodjes, smulbollen, etc

Huis gemaakte soepen met originele recepten met verse ingrediënten.

Doordat wij dagelijks de pannen op het vuur hebben staan kunnen wij u een grote variatie van soepen aanbieden. Door de verschillende seizoenen heen kunnen wij ons assortiment elke keer weer vers bereiden. De soepen zijn panklaar en zijn dus precies op smaak gemaakt zonder dat u deze hoeft te verdunnen.
Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment huisgemaakte soepen:
Toscaanse tomatensoep, groentesoep, mosterdsoep, Thaise kerriesoep, minestrone soep, champignonsoep, etc

Complete kant en klare ovenschotels als maaltijd.

Door de zeer verantwoorde samenstelling en een seizoensgebonden assortiment is het makkelijk kiezen voor de meeste mensen. De traditionele pasta schotels worden afgewisseld door fantasierijke aardappel groente en vlees schalen. er is altijd keuze uit minimaal 10 soorten!
Hieronder vind u een selectie uit ons assortiment ovenschotels:
Lasagna bolognaise, sperziebonenschotel, asperge beenhamschotel, gegratineerde witlofschotel, Griekse moussaka, etc