Winter buffetten

Slagerij van Loo heeft voor iedereen wat samengesteld. Uw buffet zit hier zeker tussen! Uiteraard kunt u elk buffet nog naar eigen wens aanpassen. Neem hiervoor contact met ons op. Maar U kunt de buffetten ook direct online bestellen.

De Erwtensoep brunch

Slechts € 7,95 per persoon
Vol gevulde winter traditie als brunch!
Royale portie stevig gevulde erwtensoep compleet met krokant afgebakken bruine boeren bol belegd met ovengebakken katenspek.

Lees verder

Het Franse Buffet

Slechts € 15,95 per persoon
De liefde gaat door mond ……. Culinair genieten van deze Franse gerechten doordat authentieke Franse streek recepten zijn gebruikt. Proef en beleef de sfeer en laat u gasten meegenieten.

Lees verder

Het Grote Huiskamer Diner Buffet

Slechts € 14,95 per persoon
Overcompleet met alles erop en eraan! Met de meeste keuze mogelijkheden van alle buffetten die wij maken is dit ook tegelijkertijd het meest gekozen buffet! Voor iedereen zit er wat lekkers bij dus u kunt hiermee allerlei gasten bedienen: van kinderen tot opa’s en oma’s, maar ook zakelijk gezien kunt u hiermee uitstekend voor de dag komen. Wanneer u aan geeft hoe laat u wilt gaan eten verzorgen wij de rest voor u! Vergeet u niet de de wijn op kamertemperatuur te zetten?

Lees verder

Het Grote Wildbuffet

Slechts € 19,50 per persoon
Warm aanbevolen voor & door wildliefhebbers! Het is weer zover; de blaadje vallen, de buitentemperaturen dalen en de avonden worden langer. Het wildseizoen is weer een feit dus wij trekken er weer op uit met onze potten en pannen. Speciaal voor de liefhebbers hebben wij een assortiment samengesteld waar voor iedereen wat bij zit. Er kan naar hartenlust gekozen en gegeten worden en er is genoeg voor iederen. Zelfs de zachte stoofpeertjes zijn niet vergeten.

Lees verder

Het Zeer Stevige Stamppotbuffet

Slechts € 18,95 per persoon
Overcompleet met alles erop en eraan! Royale keuze uit diverse stamppotten met veel extra’s om uit te kiezen! Wilt u eens lekker makkelijk uitpakken dan is dit een goede optie. Voor de fijnproever, lekkere trek, en de grote eter, er is genoeg voor iedereen.

Lees verder

Het stevige stamppotbuffet

Slechts € 12,95 per persoon
Stoer buffet voor een elegante prijs! Met het werk, familie of bekenden gezellig genieten van dit winterse buffet. Iedereen kan mee eten doordat er voor iedereen wat bij zit. Deze pakketten kunnen uiteraard aangepast worden aan uw persoonlijke wensen.

Lees verder

Bestellen & Bezorgen

Bezorgen
Wij bezorgen indien nodig, uiteraard in overleg met u, in de Bilt/Bilthoven en Groenekan en berekenen hiervoor € 7,50. Op zondag berekenen wij hiervoor € 15,00. Ook buiten deze regio kunnen wij uw bestelling bezorgen tegen een scherp tarief.

In overleg met u wordt een tijdstip afgesproken van bezorgen. Er wordt een tijdsduur van een uur aangehouden waarbinnen wij u bestelling afleveren.
De warme gerechten worden aangeleverd in warmhoudboxen welke de gerechten minimaal 3 uur warm houden.
In de bijgeleverde chaving dishes mag een klein laagje water gedaan worden. De bijgeleverde potjes brandpasta hoeft pas een kwartier van te voren aangestoken te worden. U kunt daarna de gerechten uit de boxen halen en deze in de chaving dishes plaatsen. U kunt nu de deksel nog eventueel op de chaving dishes doen om aan te kondigen dat het buffet klaar staat. De chaving dishes houden het eten warm maar de gerechten gaan op den duur wel lichtjes indrogen.
Alle materialen die zijn geleverd kunnen in de vaatwasser om schoon te maken. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om deze chaving dishes schoon terug te brengen rekenen wij hiervoor vijf euro per stuk. U kunt alle geleverde spullen de volgende werkdag terug brengen vanaf 06.00u. Bent u niet in staat om de spullen terug te brengen dan wordt in overleg bij het bezorgen, een afspraak gemaakt wanneer deze weer opgehaald kan worden. Het ophaal tarief is gelijk aan het bezorg tarief.

Als u niet in de gelegenheid bent om deze schoon te maken berekenen wij hiervoor € 5,– extra per chaving dish.

Bestellen
U kunt bestellen via de site, telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Via de website
U kunt bestellen via de website. U kunt dan uw bestelling in de winkel afhalen op het door u aangegeven tijdstip of u kiest ervoor om het buffet (warm) te laten bezorgen.

Telefonisch contact
U kunt ons tijdens openingstijden bellen voor vragen of om uw bestelling op te geven. Wij kunnen u dan uitgebreid te woord staan en adviseren.

Contactformulier
Hierin kunt u uw gegevens invullen en uw wensen kenbaar maken zodat wij u hier direct op kunnen reageren.